Grup Aquacenter

10
% Projectes Internacionals
150
Treballadors
1400
m2 d'oficines
7375
m2 de taller i magatzem

El Grup AQUACENTER® està orientat al subministre de productes i serveis per activitats en el sector hidràulic i energètic per administracions públiques, empreses privades i particulars.

Va néixer l’any 1996 com a resultat de la unió de set empreses: Catalana de Perforacions SA, Elèctrica Pintó SL, Domini Ambiental SL, Webdom Labs SL, Gestió Solar Sostenible SL, Comelsa SL, FCO Underground Corp.

Les empreses del grup presenten una orientació global, sumbinistrant solucions tècniques als problemes dels seus clients cadascuna en una especialitat diferent.

Amb seu central a Santpedor (Barcelona, Espanya) i més d’un centenar de treballadors en la seva plantilla, les empreses del grup, compten amb unes instal·lacions d’alt nivell tecnològic i amb un equip humà altament qualificat.

 

 

MISIÓ

Emprar la sinergia resultant de la unió de les nostre empreses per desenvolupar i proveir solucions encaminades a un ús eficient de l’energia i un millor aprofitament dels recursos naturals.

VISIÓ

Ser un referent global en el desenvolupament i aplicació d’enginyeria mediambiental, per tal de promoure el desenvolupament de les comunitats i la consecució d’una economia sostenible.

VALORS

Compromís

Els nostres recursos i esforços es destinen exclusivament a complir amb les obligacions adquirides amb els nostres clients. Assumim com un objectiu la superació de les expectatives inicialment creades.

Proximitat

Ens agrada el tracte directe i personal amb els nostres clients, escoltar i atendre les seves necessitats, així com tenir en compte els seus suggeriments i crítiques.

Sostenibilitat

Creiem fermament en el prinicipi de l’economia del bé comú i treballem per fer d’aquest món un lloc millor on viure en harmonia amb l’entorn natural que ens envolta.

Internacionalitat

Per nosaltres no existeixen les fronteres, només les persones que habitem aquest planeta i els projectes que contribueixen a la millora de la seva qualitat de vida.

Emprenedoria

Ens agrada prendre la iniciativa. No ens arronsem davant els reptes i encarem cada nou projecte amb il·lusió i perseverança.