Domini Ambiental


Domini Ambiental

Domini Ambiental és distribuïdora d’equips i solucions per a un món més sostenible. Fundada el 2002 a Santpedor (Barcelona) i amb una clara orientació mediambiental, centra la seva activitat en la distribució exclusiva de les millors marques internacionals i una gran capacitació tècnica són les bases de la nostra aportació.

Disposem de totes les solucions en aigua, energia i mediambient. Comtem amb una exposició de més de 400 m2 ens permet oferir una àmplia representació dels nostres productes. Energia solar tèrmica i fotovoltaica, geotèrmia i aerotèrmia, biomassa, energia eòlica, canonades i accessoris, electrohidràulica, il·luminació, elèctrica i calderes eficients.

L’experiència i la capacitació tècnica del nostre equip tècnic proporciona un assessorament eficaç que es complementa amb els seminaris i xerrades formatives impartits a la nostra aula.

Els nostres 4000 m2 de magatzem ens permeten una adequada política d’estocs. La gestió logística de Domini Ambiental minimitza els temps d’entrega i aconsegueix un alt nivell de servei.

Visitar Web Catàleg Comercial

Productes i Serveis

Contactar